De Klachtenbond

Home


Lid worden


Sponsoring


Betalingen


Contact

Klachten

Klachten aanmelden


Klachten verwijderen


Klachten lijst


Waarschuwingen


De zwarte lijst

Voor bedrijven

Aanmelden


Klacht verwijderen


Voorkom publicatie


Voorwaarden bedrijven

Diversen

 


Voorwaarden


Over ons


Wat wij doen


Privacy


Disclaimer

     
 

 
     

De afspraken met; NHA

Veel bedrijven doen hun uiterste best om klachten snel en correct af te handelen. In de meeste gevallen lukt dat natuurlijk ook. Maar ook op een helpdesk of serviceafdeling gaat er soms iets mis. Miscommunicatie of misverstanden kunnen de oorzaak zijn dat uw klacht niet de juiste aandacht krijgt.

De Klachtenbond maakt al jaren afspraken met bedrijven als NHA om de klachten die onvoldoende aandacht kregen alsnog op snelle en correcte wijze afgehandeld te krijgen. NHA zorgde ervoor dat De Klachtenbond beschikt over de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot de service afdeling van NHA die verder zorg draagt voor een snelle afhandeling.

NHA en De Klachtenbond bieden u graag deze extra mogelijkheid omdat we gezamenlijk streven naar 100% tevredenheid. Deze service is alleen bedoeld voor klachten die geen of onvoldoende aandacht kregen nadat u deze had gemeld bij NHA.

Sommige organisaties vermelden bedrijven waarmee wij goede afspraken hebben gemaakt als slecht presterend. Ons inziens zegt dit meer over deze organisaties dan over de betrokken bedrijven. Het koste De Klachtenbond weinig moeite om goede afspraken te maken met NHA die er voor zorgen dat wanneer er iets mis gaat er alsnog snel een oplossing komt.

Natuurlijk is De Klachtenbond wl volledig onafhankelijk van bedrijven of kijkcijfers. Alleen hard roepen wanneer er iets niet deugt is voor De Klachtenbond te eenvoudig. De Klachtenbond zoekt liever samen met deze bedrijven naar oplossingen waar u als consument het meest mee geholpen bent.


Heeft u een klacht over dit bedrijf, meld deze dan via het klachtenformulier op de website. Ga naar klachten aanmelden in de linker colom of klik HIER

Bel me niet register Wet koop op afstand Alles over garantie

Lees meer Lees meer Lees meer
 
Ads.

TIPS.

www.kampeerbond.nl


www.profimarkt.nl


www.consumententips.nl


www.moozy.nl

 

Dure 0900 nummers.

Bel geen dure 0900 nummers klik hier voor de alternatieven.

De afspraken.

De Klachtenbond maakt al jaren goede afspraken met bedrijven.

 

Goede afspraken dragen eraan bij dat terechte klachten snel en adequaat worden afgehandeld.

Home Sponsoring Over De Klachtenbond Contact
Waarschuwingen Voor bedrijven Disclamer  
Klachtenlijst   Privacy Klacht aanmelden
Zwarte lijst Facebook 0900 nummers Lid worden